como la naturaleza inspira mi trabajo Gina PorteraEl contacte amb la natura Obre els porus Creatius de tot un ésser humà sensible.
Per a mi va esdevenir definitiu deixar la ciutat i traslladar la meva residència a un poble costaner de la costa catalana, molt a prop del mar.

Les passejades per les platges a primera hora del matí o amb el sol ponent, m’han proporcionat inoblidables moments de pau i silenci On he pogut expandir la meva ment i deixar-me portar per tots els estímuls que la natura em va oferint tot fent un llarg camí.

La influència de la mar, la calor del sol i la seva llum, l’aire i l’olor a salnitre van acompanyant-me en el recorregut mentre mullo els meus peus a l’aigua. És un acte de meditació que va gronxant l’ànima i el va obrint a la curiositat, la recerca i la observació.

Recullo tresors com, petxines, ceràmiques, pedres i vidre de mar; Que, modelat per les aigües i el frec de la sorra a la vora, crean formes d’infinita bellesa.
Aquesta és la matèria primera per realitzar les meves Creacions d’Autor en Joieria Natural i Objectes d’Artefunción.

En la meva pintura la presència del mar, la terra, l’aigua i l’ésser humà és una constant que m’arrela a la tradició mediterrània d’amor per les manifestacions de la vida natural, i de la llum omnipresent en tot el meu fer.
En breu us presentaré les meves últimes creacions que sorgiran d’un gran amor cap a la natura i la bellesa.

Per Gina Portera