ART / MARBELLA 2017. Marbella 27 juliol – 2 agost de 2017

ART MARBELLA GALERIA JAVIER ROMANEl 27 de juliol la Galeria Javier Román de Màlaga presentarà a la Fira Internacional d’Art Contemporani ART / MARBELLA obra de Gina Pórtera. L’artista barcelonina presentarà una selecció de dibuixos i pintures pertanyents a la sèrie “Autistic City”.

 

 

 

 

 

 

 

LA NIT EN BLANC – GALERIA JAVIER ROMÁN. 20 maig – 8 juny 2017

LA NOCHE EN BLANCO – GALERIA JAVIER ROMAN

El 20 de maig va tenir lloc la inauguració de la mostra col•lectiva “Els somnis” a la Galeria Javier Román coincidint amb la celebració a la ciutat de Màlaga de “La nit en blanc”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trànsit de Gina Pórtera 27 d’abril al 2 juny 2017

Lo que me traigo del mar gina portera

El 27 d’abril de 2017 va tenir lloc l’obertura de l’exposició “Trànsit” de la Gina Pórtera a la Galeria Alonso Vidal de Barcelona.
La mostra ofereix una exhibició de pintures, dibuixos, fotografies i escultures. Podem apreciar en l’obra exposada en aquesta ocasió el trànsit d’una etapa centrada en la percepció del món exterior des de la introspecció, cap a una nova etapa d’obertura cap a temes relacionats amb l’activitat humana i les relacions socials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefanemanuela Studio B013. Italia abril 2016

Gina Portera Portfolio
Gràcies a la col·laboració de Stefanemanuela Studio B013 ja ha sortit a la llum el Catàleg que us permetrà conèixer més sobre el meu treball i la meva relació amb el món de l’Art i la Creació.
Podeu descarregar-lo AQUI de forma totalmente gratuïta.

BankArtFair Sigapore. novembre 2015

Gina Portera Bank Air Fair Singapore
Gina Pórtera fa un pas més en la projecció internacional de la seva pintura. Del 19 al 22 de Novembre tindrà lloc a Singapore la fira d’Art Contemporàni Bank Art Fair, qué és celebrarà al Pan Pacific Hotel.

OPEN ESTUDIO, 18 y 19 de juliol 2015

Gina Portera OPEN STUDIO 2015
El passat 18 i 19 juliol 2015 va tenir lloc l’OPEN STUDIO en el meu Casa-Taller a Sant Vicenç de Montalt. Vaig oferir les meves últimes creacions en Pintura, Dibuixos, Gravats i Joieria Natural.
L’equip d’atenció als visitants i clients va ser extraordinari. En tot moment es va respirar un ambient de veritable delit i estima pel que us vaig oferir.
Moltes gràcies a tots.

 

SHOW ROOM BCN 2015, Barcelona 21/05/2015

SHOW ROOM BCN 2015 Gina Portera expone en Brcelona
El 21 de maig de 2015 i en ple cor de la Primavera, Gina Pórtera va presentar a Barcelona les seves darreres creacions de Joieria Natural així com els seus recents dibuixos realitzats en tinta xinesa i una selecció de quadres per al delit de tots els assistents.
És una extraordinària ocasió per adquirir alguna creació de l’autora lliurada sempre a crear objectes a partir de la seva observació de la natura.
Els seus dibuixos i pintures ens parlen des de l’observació de la vida.

 

Exposició individual Gina Pórtera – Espai Capgros, Mataró 04/2015

EXPOSICION_INDIVIDUAL_GINA PÓRTERA_Espai-Capgros-2015-04-02

Reconeixement Doctor Rios – Sant Vicenç de Montalt 03/2015

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt encarrega a la artista Gina Pórtera una obra original per obsequiar al Dr. Rios en el homenatge als seus vintidos anys com a metge de familia al municipi.


Llegir més ...

Dones de Sant Vicenç 2015

Dones de Sant Vicenç de Montalt
L’Exposició “Dones de Sant Vicenç” és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt que ha estat possible gràcies a la col•laboració imprescindible de dotze dones del nostre poble que han accedit a compartir una part de la seva història de vida amb tots nosaltres.
Llegir més…

Gina Portera Artistic Painter Barcelona
Gina Pórtera Dones de Sant Vicenç de Montalt
Dones de Sant Vicenç de Montalt
SANT_VICENC_DONA_2015__17_
Dones de Sant Vicenç de Montalt 4
Dones de Sant Vicenç de Montalt 2
Dones de Sant Vicenç de Montalt 3
Gina Portera Artistic Painter Barcelona
Gina Pórtera Dones de Sant Vicenç de Montalt
Dones de Sant Vicenç de Montalt
SANT_VICENC_DONA_2015__17_
Dones de Sant Vicenç de Montalt 4
Dones de Sant Vicenç de Montalt 2
Dones de Sant Vicenç de Montalt 3
Gina Portera Artistic Painter Barcelona
Gina Pórtera Dones de Sant Vicenç de Montalt
Dones de Sant Vicenç de Montalt
SANT_VICENC_DONA_2015__17_
Dones de Sant Vicenç de Montalt 4
Dones de Sant Vicenç de Montalt 2
Dones de Sant Vicenç de Montalt 3
Gina Portera Artistic Painter Barcelona
Gina Pórtera Dones de Sant Vicenç de Montalt

IranArtCollect Theheran IRAN 2014


Art Collect tindrà lloc al Qasr Museu del 26 al 29 de Juny de 2014.
Iran obre les seves portes per rebre a galeries internacionals d’art, publicacions i museus per unir-se a aquesta emocionant fira d’art. Art Recollir Iran lema “L’art de la pau per a un món millor”.
En la present edició de l’Art Collect es comptarà amb la presència d’obres de Gina Pórtera, una sèrie de treballs realitzat al llarg de diversos anys.IranArtCollect2014
Logotipo feria Iran

Artshow Busan 2014

gina_portera-artshow-busan-2014A l’abril de 2014 va tenir lloc la Fira d’Art Artshow Busan, en un dels mercats artístics més puixants d’Àsia, Corea del Sud. ArtShow Busan 2014 presenta les propostes artístiques de 95 galeries internacionals d’11 països. El seu interessant programa artístic reuneix visitants, col · leccionistes i aficionats d’Hong Kong, Singapur, Xina, Japó o Taiwan. Amb una enorme afluència de públic, durant la edició hi va haver vendes per valor de 3,5 milions d’euros. www.artshowbusan.com

L’Ajuntament de Sant Vicenç aposta pels artistes locals

Gina Portera artista local Sant Vicenç de Montalt L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va rebre ahir de mans de l’artista plàstica Gina portera la pintura original que ha servit de base per a realitzar les litografies amb què l’Ajuntament obsequiarà a les autoritats i personatges il · lustres que ens visitin.
Llegir més.

L’Ajuntament de Sant Vicenç encarrega un original a Gina Pórtera per rendre homenatge a Rafael Casado

Gina Pórtera artista local, Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Rafael CasadoL’alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, acompanyat de la regidora d’Educació, M. Luisa Grimal, i d’una àmplia representació del consistori, han realitzat un acte de reconeixement amb motiu de la jubilació de Rafael Casado
Llegir més.